top of page
3D printer
Line separator

VORES
MAKER SPACE

Her kan du læse lidt om hvordan, det gik til at KFUM Spejder i Taastrup startet et MakerSpace og hvad der er målet med vores værksted

MISSION & HISTORIE.

KFUM Spejderne Taastrup stod på Spejdernes Lejr i 2017 og havde besøgt en et mobilt MakerSpace, der var taget med på lejren for, at vise hvordan nye teknologier kunne anvendes til at realisere sjove og spænde projekter i forbindelse med spejderarbejde. Besøget var en absolut succes og affødte et ønske om at kunne drage fordel af lignende redskaber og maskiner i lokale spejderarbejde hjemme i gruppen.  Ideen til Spejdernes MakerSapce var skabt! 

Etablere et aktivitetsværksted, fordi gruppens størrelse
og ønsker til aktiviteter gennem de sidste par år er vokset, og derfor har behov for at kunne
tilbyde flere og endnu bedre aktiviteter.
Aktivitetsværkstedet skal tilbyde aktiviteter indenfor 3D Print, laserskæring, fræsning i træ og
mange andre spændende digitale og elektroniske produktionsaktiviteter som ønskes kombineret med det traditionelle spejderarbejde og aktiviteter.

 

Vi vil gerne inddrage mange af de sociale og læringsmæssige elementer i der finde i mange af disse nye og mere digitale aktivitetstyper,
sammen med i det daglige spejderarbejde.

 

MAKERSPACE
I
BILLEDER.

Vores MakerSpace et blevet en realitet med hjælp fra en række fantastiske bidragsydere, som har støtte vores ide og vision om et MakerSpace drevet af spejdere.

VI ER STØTTET AF.

billeder_NordeaFonden_Logo_Payoff_Black_RGB.png
DUF_Logo_Black_RGB.jpg
logo_large_edited.png
bottom of page