top of page
  • ph4719

TS MakerSpace på SL 22

Opdateret: 19. sep. 2021

TS MakeSpace deltager under de frie aktiviteter på SL22. Vi er i fuldgang med at planlægge aktiviteter ind indhold til den komme lejr. Vi glæder os til at være en del af aktiviteterne på SL22.
Tasastrup Spejdernes MakerSpace på SL 22


“Det bliver stort og det bliver fedt.”

TS MakeSpace deltager under de frie aktiviteter på SL22. Vi er i fuldgang med at planlægge aktiviteter ind indhold til den komme lejr. Vi glæder os til at være en del af aktiviteterne på SL22. Aktivitetens placering er endnu ikke fastlagt, men vi ved så meget at vi i 2022 bliver en del af de frie aktiviteter på lejren i Hedeland.


Foreløbig aktivitetsoplæg.


Laserskæring og CNC-fræsningen.

Her får spejderne mulighed for at følgederes ide fra design til produktion. Tanken er at aktiviteten starter med workshop hvor spejderne lærer, at tegne deres ideer og føre dem fra papir ind i det digitale med fokus 2D design. Herefter forsætter aktiviteten med produktion af deres design på enten lasermaskine eller CNC-fræser.


3D print og produktion

Her får spejderne mulighed for at følgederes ide fra design til produktion. Tanken er at aktiviteten starter i en workshop hvor spejderne lærer, at tegne deres ideer i 3D. Herefter forsætter aktiviteten med produktion af deres 3D design på en 3D printer.


Robotter og bevægelse

I denne aktivitet skal der arbejdes med Lego We Do, og Lego Spike. Begge systemer fra Lego udviklet til undervisning særligt for de lidt yngre spejdere. Her arbejdes der med faste opgaver som skal løses med hjælp af små maskiner/ robotter som så kan at løse opgaverne ved brug sensorer og korrekt programmering fra deltagerne.


Elektronik og programmering

Aktiviteten arbejder med elektronik og programmering. Der tages afsæt i Arduino og MircoBit og hvordan dette kan bruges til at byggeforskellige ting, som smårobotter og lignende. Meningen er at spejderen ved gennemførsel af aktiviteten får kendskab til hele læringsmiljøet omkring Arduino og MicroBit og hvordan dette bruges til ideudvikling og aktiviteter.esign.


Tryk og print

Spejderne kan komme og arbejde med tekstiler, tryk og print. Aktiviteten giver blandt andet mulighed for, at lave tryk på uniformer eller tøj, produktion af egne mærker og lignende. etc. nt9 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle
bottom of page