3D printer
Line separator

VÆR MED!

Kunne du tænke dig at blive en del af Spejdernes MakerSpace?  Vi søger altid frivillige der vil der gøre en forskel.

KOM OG VÆR MED !

black_icon_white_background.png

TS MakerSpace - eller Spejdernes MakerSpace, er et MakerSpace drevet er KFUM Spejderne Taastrup. Værkstedet er etableret i 2020 og drives som en den at KFUM Spejdernes Taastrup - Spejder Gruppe. Værksteder afvikler aktiviteter, som et del i gruppen øvrige aktiviteter, men der afholdes også åbne arrangementer for øvrige spejdergrupper og foreninger. For, at kunne blive en fast del af værkstedets drift,  er indmeldelse i foreningen KFUM Spejderne Taastrup Gruppe nødvendig. 

Kreativitet 

Kreative ideer får frit liv her

Ønsker du få rum til at slippe dine kreativitet løs. Så er vores MakerSpace måske noget for dig.  Vi hylder din kreative hjerne, ved at stille værktøj og maskiner til rådighed.

Undervisning 

Undervisning og evner

I værksteder undervisner vi igennem test og forsøg. Vi lærer sammen og giver vores viden videre til hinanden. Ideen er er vi har lære sammen og lærer af hinanden. 

Fællesskab

Vi har det sjovere sammen

Fælles om at være kreativ og realisere sjov og krævende projekter. Et fællesskab der inddrager spejdernes vision og strategi, hvor børn lærer børn og hvor gode ledere skabe stærke fællesskaber.

GØR EN FORSKEL.

Vi leder altid efter flere der kunne tænke sig at hjælp til i vores værksted. Vil du gerne hjælpe så skriv lidt om dig selv og hvad din interesse i værksteder er. 

Hvordan vil du hjælpe?

Tak for din henvendelse